honey bee lyrics

Op de gunstige eigenschappen van honing en bijen osah, hommels en mieren.

Interessant - de bijen en honing

Wintervoeding van de bijen

Winter voeding of het aanvullen van voedselvoorraden siroop zeer ongewenst, aangezien elke zorg van bijen in de winter is beladen met slechte gevolgen verschijning van diarree en zelfs de dood gezinnen. Daarom moet de wintervoeding niet mee. Feed voorraad (1822 kg van de honing) in elke bij familie moet worden geoogst in eind augustus of begin september voor de winter en geheel in de netelroos. Winter voeding of het aanvullen van voedselvoorraden vindt alleen plaats in uitzonderlijke gevallen, toen families werden achtergelaten zonder voedsel als gevolg van andere bijen obvorovyvaniya of een ramp.

In dergelijke gevallen is de familie van gesubstitueerde klaar honing omvang van de verzekering fonds dat moet in de bijenstal. Als honing Cell weinig, geef families gestrande honing of honing-suiker deeg (1 kg poedersuiker 250 g honing). Voor te bereiden honing-suiker test is het handiger om de 4 kg van de poedersuiker en 1 kg opgewarmd in een waterbad van vloeibare honing nemen, meng goed, waardoor het koel en vrij van klontjes. Dan delen van een 1,5 kg suiker test of zitten honing omwikkeld met gaas of tule stukjes en doe in de vorm van brood op de top van het frame van de club van bijen, dek af met folie. Dit gedeelte van de familie is genoeg voor een maand. Het gebeurt dat tijdens de overwintering bijen vertonen rusteloosheid, luid, en het vermoeden bestaat dat aanwezig kunnen zijn in de nesten van kleine doses van honingdauw of heidehoning.

De kasten moeten worden aan ventilatie, met een frisse, schone lucht wel te verbeteren en vrij uitlaat uit het nest. Bijen moeten het water, die sterk vergemakkelijkt de winter drinken. Voor drinkers beter gebruik maken van zachte sneeuw of water. 0.5 liter glazen pot wordt gevuld tot de rand met warm, zoetig water en bond een leeg doek. Bank sluit zijn hand en keerde.

Palm is niet meteen bestolen, sleepte, als wrijven op het doek. Bank om een ??top-slot in het frame om de bijen vast te stellen. Na een ronde aan de oever van de bijen te nemen (zuigen) water. Je kunt drinken de bijen met de hulp van natte handdoeken in warm water, dat wordt opgerold in een aantal lagen en liggen op de top van het frame voor de bijen.

Winter voeden van bijen bijen familie

Als je een handdoek vochtig weer. Gebaseerd op materialen xn ---- 7sbnbc7ajt6e.xn--p1ai

bij familie, bijenkorven, honingraat, schat


Brood bestuiving bij familie bijen bijengif bijenproducten bijenteelt bijenwas honing honing bijen honing verzamelen honingbij honingbloemen imker insecten koninginnegelei larve mier nectar obnozhka plant pollen propolis stuifmeel werkbijen

Copyright honing.strob.info All Rights Reserved

Honing is erg nuttig.