honey bee lyrics

Op de gunstige eigenschappen van honing en bijen osah, hommels en mieren.

Interessant - de bijen en honing

Het voeden van de bijen in de winter

Als het koud werd, de bijen in te gaan op een strakke club. Dus beter te houden warmte. Insecten binnen de club, meer actief, zijn niet zo strak, zowel buiten en kan zelfs verder gaan honingraat. Het lichaam is bedekt met bijen veel haren, dus als een wollen want club, waarin zelfs de strenge vorst in de hitte. De bovenrand van de club insecten nauw contact met de reserves van honing in de raat. Op de consumptie van voedsel club is verticaal omhoog verplaatst en het bereiken van de buitenste planken, begint te verplaatsen van de voormuur aan de achterkant van de korf. Tijdens het verplaatsen van de buitenste laag van de club verhuist naar het binnenland, op een warme plaats. Op het oppervlak van de club in bijen metabolisme afneemt, en ze kunnen weerstaan ??lange koude en honger.

In de eerste helft van de winter het gemiddelde huishouden besteedt bijen per dag 20 25 g honing. Aan het einde van februari in de korf door een broedsel. Sinds die tijd is de consumptie van honing insecten toeneemt bijna tweeledig. En na de eerste flyby van het zuiveren van nog meer. Dit is te wijten aan de noodzaak om in een nest hoge temperatuur te handhaven voor de teelt van Brood.

Feeding bijen in de winter broed

De totale consumptie van honing families is direct afhankelijk van de duur van de verkoudheid. In de noordelijke regio's van ons land tijdens de winter bijen verbruiken 810 kg van honing. Maar het eten moet worden geoogst en de herfst en in het voorjaar voor de aard van de ondersteuning van een omkoping. En dit is 2530 kg van honing. Tijdens de winter de bijen produceren geen fecale incontinentie. Hij gaat ze in de einddarm, die de veer wordt versterkt door een paar keer. Bee kan houden zelf tot 40 mg van de ontlasting. Dit is bijna de helft van het totale gewicht van het insect. Met de verdere toename van de fecale bijen beginnen zich zorgen te maken, los van de club, ontlasten op de muren van de korf en kammen.

Diarree veroorzaakt de dood van vele bijen gezin sterk afgenomen. Diarree kan optreden bij bijen en honing in voedsel goedaardig. De redenen kan het een punt van zorg als gevolg van het inbreken in een bijenkorf van muizen, het verlies van de baarmoeder, koorts, te droog of vochtige lucht in omshanike meest gevaarlijk voor bijen in de winter is een onzuiverheid in het voer honingdauw honing. In de winter, kunnen de bijen eet alleen vloeibare honing. Als de cellen zullen worden gekristalliseerde honing, om de bijen in afwachting van de dood door uithongering compleet honingraten. Daarom kan voor de winter families niet verlaten de honing, die aan snelle kristallisatie.

Opmerkingen zijn uitgeschakeld. Gebaseerd op materialen medovoi.com

Gerelateerde berichten:
  1. De familie van de mieren

bij familie, de koningin, de korf, broeden, een insect


Brood bestuiving bij familie bijen bijengif bijenproducten bijenteelt bijenwas honing honing bijen honing verzamelen honingbij honingbloemen imker insecten koninginnegelei larve mier nectar obnozhka plant pollen propolis stuifmeel werkbijen

Copyright honing.strob.info All Rights Reserved

Honing is erg nuttig.